Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου, σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Στο ταπεινό μας χώμα
ω! πόσο ονειρευόμαστε
του δειλινού το χρώμα.
Κι` απλώσαμε τα χέρια μας
ψηλά στον ουρανό,
να βγάλει στάχια η γη μας
ν` ανθίσει η πληγή μας.
Να σκεπάσει όλη τη πλάση
κόκκινο φιλί κεράσι.