Στη χώρα μας ειδικά όχι.
Το ντοκιμαντέρ του Ψυλλάκη ''ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν'' ξεκινάει με τη φράση: ''Όταν μιλάς στο θεό προσεύχεσαι. Αν σου απαντήσει έχεις σχιζοφρένεια''.
::up.:: ::rock.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο