Einai pou einai i kopelia sta teleutaia tis san kamia "teleiwmeni" Starleta tis Porn-Industry ........... exoume kai ton SkatopornoVLAKA apo tin Galia na tin kseftilizei mexri AHDIAS me tin arrwsti "narkissistiki" tou fysi.
Re HLITHIE to exeis parakseftilisei ............. ELEOS!
KaraMOGGOSvοnΟz
05-10-2023 @ 21:45
``KaraMOGGO den pisteuw na spazesai pou apothikeuw kai anevazw "eniote" klemmenes fwtografies apo to TSOKARO kai sena parallagis??```
Ρε βλάκα, θα τις ανέβαζα δημόσια αν σπαζόμουνα????
Τόσο βλάκας είσαι??
Μου τη σπάνε τα ριπλέι σου. βάζεις τα βαλμένα να μου δείξεις το πόσο στόκος είσαι???
......................................................................................................
Nomizw???
.
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο