σάν θες να αλλάξει η μοίρασου τρία ευχολόγια δέν φτάνουν
πρέπει κι εσύ να αλλάξεις η μοίρασου αν θέλεις ν’ αλλάξει
δέν σε σώζουν με μίασμα τροφής πεντακάθαρα πιάτα
στόμα τον φόνο οταν μπάζει φωνή σωτήρια δεν βγάζει
του άπιστου κόσμου η φιλία στον έμπιστο Θεόμας ειναι έχθρα
δέν με πιστεύεις γιατί λες πως πούθένά δεν ανήκω
μα επειδή δεν ανήκω γι’ αυτό έπρεπε να με πιστέψεις