τυχαίος περαστικός 21-12-2023 @ 11:51 | Στο χέρι μας και στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης μας είναι κι όχι στην άνευ όρων παράδοσή μας στην προπαγάνδα και την αποβλάκωση που επιχειρεί κάθε σύστημα.
Δική μας η επιλογή λοιπόν να μην πιστεύουμε ό,τι κι όποιον επιχειρεί να μας πείσει.
::up.:: ::theos.:: | |