heardline 30-01-2024 @ 08:32 | Κι άλλος για μελοποίηση στίχων και όχι τρίχων
ιδού, δείτε τον με «χαρά» εσείς οι στιχολάτρες,
όλοι για όλ' οι δυστυχείς με σάς πολλών των βήχων,
από το νέο σας Θεό, σχεδόν ειδωλολάτρες.
Όποιος τού μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δε πεθαίνει,
αν είν' αυτού ο κότινος κούτσουρο να τού γένει.
Πάνω εκεί να κρατηθεί στης θάλασσας το μένος,
μη φύγει τέτοιος στιχουργός -τύχης για μάς- πνιγμένος.
Χαχαχαχαχαχαχαχα
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.:: | |