Την ξέρω την πορεία.
Την είχα ονειρευτεί.
Ένας πικρός καημός με συγκινεί.
Κι εγώ να ψάχνω μάγους.
Δεν ήταν το φεγγάρι που πρόδωσε το φως.
Ήταν αγάπης άυλος εχθρός.
Ένα σταρατο ψέμα, ένα βλέμμα,μια ψυχή που αιμορραγεί.
Δεν έχω άλλα κομψοτεχνήματα να δώσω, ούτε ψυχής αγκάθι δίνω.
Μια κενότητα βυθού, ένα ξερό αντίο δίνω.
Χωρίς να ξέρω το μετά το φως μου κλείνω.
Δεν ήταν το φεγγάρι που πρόδωσε το φως.
Ήταν αγάπης άυλος εχθρός.
Ένα σταρατο ψέμα, ένα βλέμμα,μια ψυχή που αιμορραγεί.
Δεν έχω αλλά κομψοτεχνήματα να δώσω, ούτε ψυχής αγκάθι δίνω.