είδα ανέμους σφοδρούς που ξερρίζωσαν και κυπαρίσσια
πέφτοντας ίσια στο χώμα εβγήκανε οι ρίζεςτους έξω
τα κυπαρίσσια κάμπτουν στον άνεμο την κορυφήτους
που ούτε καν τόσο λυγίζουν πολλούς ξερω όμως ανθρώπους
ό,τι να σπάσει σκοπεύει ο Θεός να σκληραίνει το κάνει
άνθρωπος αλαζών που ευτυχεί ειναι κακό για τον κόσμο
δέν θα χαθεί ο κόσμος όμως θα εξαλειφθούν οι αλαζόνες