Anevase re SkatovrwmotsiknoPOUSTA mia fwtografia me to KaraFLWRO pou anevazeis xronia twra ................ me imerominia auriani se kapoia gnwsti plateia tis polis pou vriskesai auti tin stigmi kai ta ypoloipa diki mou douleia.
Ante re thrasydeili SkatovrwmoPOUSTA!
Mexri to germaniko Pasxa exoume alles 2,5 evdomades.
SkatopordoTINAGMA ................. ti me endiagerei re HLITHIE palio TAMTAKO an o Mitsos thelei swnei kai kala na sou perasei to karasourgele minyma tou gia ton Sifi ii tin Sifaina??
Kai gia tin "MelanieCelt" elege kapote ta dika tou,alla itan ola dikes tou skopimotites.So what??
Trekse twra na tou to peis mpas kai exoume kamia "κομψή" last minute SYMMAXIA kai vreis to xrwma sou HLITHIE
SkatopornoGKEKA.
Anevase twra kamia fwtografia me ton KaraFLWRO kai imerominia simerini gia na petaxtw SavvatoKYRIAKO na tou gam.i.sw tin SkatokarpouzoKEFALA opou kai na einai ............ akoma kai Oz!
Gia deikse mas re SkatoMPOUXESA kai kamia Visa pou dithen pires mesa se ligotero apo 2 mines ki as kanei toulaxiston 4-5 mines to ligotero. Ante na xtypiesai opws tote me to Laptop,to Notebook kai tis kampanes twn synagwgwn.
SkatotsiknovrwmoPOUSTA mou SavvakopornoMPITSAKAKENA tipota "apolytws" den mporeis na peis sto tilefwno sta "isa" giati ksereis poly kala oti tha sou gam.i.sw kai to GAMIOTAFI tis kargiolas pou se petakse re thrasyDEILE SkatopornoGKEKA.
v
v
v
SkatopornogkegkasVοnΟz
12-03-2024 @ 05:13
Η κατάσταση σου είναι τραγική.
Τι δεν καταλαβες έκτρωμα τουρκοπουτάνας, τι?
Κάνε τη διαθήκη σου
Α ρε μούλε. Η κατάσταση σου είναι πολύ τραγική.
Για να μην παθαίνεις σοκ και λογο συμβουλης του γιατρου,δεν διαψευδω σεναρια σου. Μετα απο πολλα χρονια ισως σου κανω zumuten καμια αλήθεια αλλα κι αυτο τρολλια για τσεκαρισμα ειναι του ποσο ανεπδεκτος στοκος εισαι.
Πχ Ο Σηφης ειναι Σηφενα.
Α ρε λιολιο. Η κατάσταση είναι πολύ τραγική
Σου χύνω στη μουσούδα πουτάνας γιε SkatosavvakoMPITSAKOUDA