koyloykakoselias 24-03-2024 @ 10:57 | Με πόνους, βάσανα και λύπες
με στενοχώριες και χαρές
όσα είδες και όσα είπες
άφησαν στην ζωή πληγές...
Όσα είδες και όσα είπες
άφησαν στην ζωή πληγές.
Κάθε μέρα όπως τα πιόνια
πότε εδώ, πότε εκεί
τα ίδια πράγματα αιώνια
πρέπει να κάνεις στην ζωή...
Τα ίδια πράγματα αιώνια
πρέπει να κάνεις στην ζωή.
Σαν παραμύθι η ζωή
πού κάποτε τελειώνει
και έζησαν αυτοί μαζί
μα εμείς μείναμε μόνοι.
Και κάποτε άν ξεστρατήσεις
και κάτι άλλο θές να δείς
αρχίζουνε οι ερωτήσεις
πώς,τι,πού,πότε και γιατί...
Αρχίζουνε οι ερωτήσεις
πώς,τί,πού,πότε και γιατί.
Τί είν΄σωστό και τ΄είναι λάθος
οι μεγάλοι θε να σού πούν
αλλά κι΄ εκείνοι κατά βάθος
δεν θέλουν να ασχοληθούν...
Αλλα κι΄εκείνοι κατά βάθος
δεν θέλουν να ασχοληθούν.
Σαν παραμύθι η ζωή
πού κάποτε τελειώνει
και έζησαν καλά αυτοί
μα εμείς μείναμε μόνοι.
Καί-έ-ζη-σαν-κα-λά-αυ-τοί
μα-ε-μείς-μεί-να-με-μό-νοι. | |