KaraMOGGO den xreiazetai na GELOIE palio KaraGKIOZH na mas poulas dithen "Johnny Wadd tis Galias"me ta palio TSOKARA kai tis thitses mias xrisews vazwntas kai to karassourgele paratravigmeno "xynwwwwwww".
KaraMOGGO,ftiakse re kanena clipaki me thitses kai TSOKARA mias xrisews kai vale mas ton SkatopornoGKEKA tou Friedrichstadt "allithwro" me anoikta ta skelia na gelasoume.
Olo MLKS eftiaxnes tote me dithen "fasistes" ki ena tzampa gamia tis katw Kapsoxwras.
To mono pou ekanes esy re HLITHIE SkatopornoVLAKA tote,
itan na epanalamvaneis nonstop kapoious "arrwstimenous" stixous apo to "gefyraki twn epitthymiwn"pou egrapse
i xoufta sou se mia stigmi metaksy fortismenou kai rakas,sonst nichts diestrammeni SkatopornoSYKIA mou.
Pantws auto to TSOKARO pou mas evales teleutaia gia kainourgia sou syntrofo sto argo giras .............. se lypamai re HLITHIE giati einai mia katadikasmeni sxesi eks arxis, pou tha se odigisei se kainourgia senaria ekmidenismou proswpikotitas.
Kai mi mou peis oti den eisai ena "terastio" mideniko sto tomea auto giati tha fwnaksw tis thitses na se faskelwsoun.