συνδέεται με το προηγούμενο ποίημα, έχει επίσης όπως εκείνο 9 συλλαβές
οι βασιλείς του Ισραήλ ηταν απ’ το χωριό της κυράςτους
ο βασιλέας Αχαάβ ηταν απ’ το χωριό της Ιεζάβελ
και ο Σολομών απο των χιλίων γυναικώντου τη χώρα
με πονηρίες άλωσαν των Εβραίων οι Φοίνικες το έθνος
Φοίνικες σατανιστές όλα τα έθνη άλωσαν και κράτη
με προσωπείο δηθεν Εβραϊκό θεοφοβούμενο τάχα
δήθεν τη Σιών, τη Σιδώνα στ’ αλήθεια αυτοί έχουν κοιτίδα
η Wikipedia υψίστως τους Φοίνικες λιβανίζει
γνήσιοι Εβραίοι μεταΧριστιανικώς μόνο οι χριστιανοί είναι
ποιοί ονομάζονται Εβραίοι; είναι Φοίνικες σατανολάτρες
(οι 3 πρώτοι στίχοι, μέσα Ιουνίου 2024. το ποίημα ολοκληρώθηκε ώς 2024 Ιουλίου 8)