Καλημέρα καλοί μου φίλοι εύχομαι να σας βρίσκω καλά μ` αυτή την διαβολεμένη ζέστη που κάνει, μας λύγισε.
Τόση αγάπη!!
μα τόση αγάπη,
πως να την περιγράψεις
θεέ μου,
πως να βάλεις τα
λόγια στο χαρτί.
Αισθάνεσαι τόσο τυχερή
μα τόσο τυχερή,
το ν` αγαπάς είναι όνειρο
μα το να σ` αγαπούν
είναι μεγαλείο!
Κι` έτσι ευτύχησες
σ` αγαπάει απέραντα
ο Πίπης
κι` απέραντα
ο Γιάννος
κι` ο Τάκης.
Δεν έχεις παράπονο
την έδωσες
την δίνεις την ωραία
την αγάπη,
κι` έχεις επιστροφές
μα τι!! επιστροφές