Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ 29-08-2024 @ 23:33 | Αφιερωμενο στην..... Αθηνά
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Κλεισε την πορτα
δεν εχουμε χρονο
πες μου τα λογια
που θελεις να πεις.
Πες μου τα λογια
ετσι κι αλλιως
εμας και ολους
θα παρει ο καιρος.
Πες μου τα λογια
τις αφατες λεξεις
θα ερθει ο καιρος
να αντεξω..........
να αντεξεις........
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
31/5/2009 | |