Πουρδαλάς Νικολαος 11-09-2024 @ 09:42 | .
KaraMOGGO ................ gia sena itan to proHgoumeno sxolio nomizw. Koukoulwsou kai rikse mas καμιά "άκομψη" penia re kritiki leventia.
v
v
v
..........................................................................................................................................................
Δικέ μου έχεις ξεφύγει...... Δεν εμπνεεις καμιά εμπιστοσύνη πλεόν, αλλά δεν ήθελα να σου το πω άκομψα. Το έκαψες με τα όσα αράδιασες στον στόκο πρίν από κάτι μήνες. Τελικ΄προφανώς και έχετε ίσα κώλο.
Μέχρι εκεί λοιπόν
Καλά να περνάς και άντε γεια
..........................................................................................................................................................
Gia pes mas re KaraMOGGO, esy me "poion" exeis isa kwlo gia na kseroume dld kai na min pareksigiomaste??
Me ton Kazantzaki kai ton Ksilouri tipota???
Stin fwtografia auti pantws den mou fainetai!!!
Me ton poutso pou tha efages meta apo kanena "Gero-Karani"...
...apokleietai!!!
. | |