το μεγαλύτερο ψέμα που είπατε εις βάρος του Θεούσας
τάχα με άνθη νεκρά το κεφάλιτου στόλιζε ο Κύριος
και οι ζωντανοί τάχα θέλουν και δέν μπορούν να τον δούνε
δέν ήταν σάπια ούτε ήταν ξερά πλαστικά άνθη δεν ήταν
με άνθη ολοζώντανα φρέσκα ο Θεός σαρκωθείς στολιζόταν
και όποιος τη ζωή αγαπά ζωή βλέποντας βλέπει τον Κύριο
των δέ ανεγγίχτων και η όψη αρκετή ειναι απώλεια να φέρνει
θάνατο οι γόνοι του Κάιν λιμπίζονται μήπως και δούν Θεό