«ό,τι ειναι καθαρό να σκοτώνουμε ο νόμος ορίζει
πάντοτε θύμα να γίνεται ο καθαρός του ακαθάρτου
τα καθαρά σκοτώστε πιστοί και τα ακάθαρτα σώστε
και έτσι θα γίνουμε λαός ο περιούσιος του καθαρού Θεού»
«στον καθαρό Μεσσία καθαρά εξηγηθήκαμε εξ ίσου:
‘ήσουν τελείως καθαρός σε κατασκοτώσαμε δεόντως
σύμφωνα με τον περι καθαρών του kosher το νόμο’»