Ήτανε δύσκολη στιγμή
χωρίς να δώσω αφορμή
να μείνω πίσω
ήταν ο δρόμος ανοιχτός
κι εγώ δεν ήμουν τυχερός
να σε κρατήσω
ήτανε δύσκολη η ζωή
κι είναι χιλιάδες τα γιατί
για να τα σβήσω
δεν έχει ορίζοντα η ματιά
για να πετάξει μακριά
πριν σε γνωρίσω
Σαν κεραυνός που χάθηκε
στην πρώτη τη βροχή
και σαν φιλί που μάτωσε
ξανά απ' την αρχή
σαν αστραπή με φόβισε
ετούτη η αγάπη
και σαν αέρας σκόρπισε
λες κι ήτανε φυγή
Ήτανε δύσκολη στιγμή
και μια μεγάλη ανατροπή
αυτό το αντίο
είμαι χαμένος τελικά
ή ταξιδεύω μακριά
με άλλο πλοίο