πάω στοίχημα χαλαρά 50-αράκι ότι ο ΣκατοΜΠΟΥΧΈΣΑΣ μας θα κωλόσει να μας δείξει tickets πτήσης με αεροδρόμιο απογείωσης και final destination. Άμα του ζητήσω και "Konto-Stand know" καταλαβαίνεις ................... θα βρωμίσει ΣΚΑΤΊΛΑ και στου πιλότου!
Αν εσύ πετάξεις ξανά αγορίνα μου "downunder" εγώ θα σε περιμένω με γραμμόφωνο in the final destination. Final destination mit gütigem fly ticket know .................. oder verpiSS dich παλιο ΕφετζοΜΠΟΥΧΈΣΑ μου!
Μήτσο ............. για να δούμε τι καρασουργελέ ΚαραΜΠΟΎΡΔΑ θα σκαρφιστεί πάλι για να μας πείσει ότι πετάει με την ΚαραΤΣΟΚΑΡΊΔΟΥ για "downunder" με tickets του 2022 τον Σεπτέμβριο.
ΚαραΜΌΓΓΟ γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή την φωτογραφία από τις πτήσεις στο αεροδρόμιο της Βιέννης την έχεις ανεβάσει και στις 16 Οκτωβρίου του 2022 στις (20::22);;