όσο κι αν επικαλύπτεις τη δυσωδία του θανάτου
με άφθονα μπαχαρικά αφθονεί εκει το πνεύμα του φθόνου
τη δυσωδία επαυξάνουν οι πονηρίες των μαγείρων
δέν ειναι βρώσιμο βρώμα αλλα φόνου επαίσχυντη βρώμα
ούτε προσευχηθήκατε ο Θεός να ευλογήσει την βρώσιν
ξέροντας οτι ο Θεός τετοια διάβρωση δέν θα ευλογούσε
πήρες αντί απ’ το γάλα ευλογία την κατάρα απο το αίμα