Όσο κι αν κοιτάς τον ουρανό
Όσο κι αν πετάς στα περασμένα
Σε παιδεύει όνειρο κακό
Mε φτερά μονίμως τσακισμένα
Όσο κι αν μετράς τον ουρανό
Σύννεφο η σκέψη στα χαμένα
ξεφτισμένο ρούχο και παλιό
Δεν φοριέται πια σε μέρη ξένα
Δανεικά
Είναι τα λόγια σου κι οι σκέψεις
Μαγικά
Σ’ άλλη μια ζωή δεν θα με μπλέξεις
Δανεικά
Είναι τα χάδια σου κι οι λέξεις
Φονικά
Τα μάτια αυτά που θα μου κλέψεις
Όσο κι αν πατάς δρόμο σκληρό
Ίχνη αφήνεις πάντα κι άδεια τρένα
Ποιος ν’ αντισταθεί μες στον καιρό
Μια καμένη γη κρατώ για σένα