ποιός κερδίζει το βρώμικο των εντυπώσεων παιχνίδι;
η άγνοια φέρνει το φόβο και ο φόβος φέρνει την άγνοια
βρήκαν σε αυτό τη μέθοδο που κανει ζώα τους ανθρώπους
πώς τώρα γνώση η αγάπη και αγάπη η γνώση θα φέρει;
πότε θα πούν «καλό αληθινό αν και δεν είναι δικόμας»;
πότε ποιμένα θα εμπιστευθούν που να μήν ειναι λύκος;
όσο ο παπάς παίζεται πάντα ο παπατζής θα κερδίζει.