Καλημέρα φίλοι μου, να είστε καλά, σας ευχαριστώ όλους.
Μια καινούρια κατσαρόλα
για το Πίπη,
γυαλίζει πάνω στο
μαρμάρινο νεροχύτη.
Και καπνίζω τσιγάρα
πολλά τσιγάρα,
αγορασμένη με αγάπη
πολλή αγάπη.
Γυρίζω το μάτι μου
να, ο Γιάννος με το
πτυχίο,
κι` εγώ νυφούλα
μια θεά...
--όταν έχω εσένα,
δεύτερο πρόγραμμα 103,7
εδώ πέθαναν οι τηλεοράσεις!!
Έξω βασίλισσες είναι
οι αγκινάρες
και μέσα τα σουγιαδάκια,
κάνεις τα πάντα
με αυτά
τα πάντα