όχι απ’τα γηρατειά αλλα απ’τα ανόητασου νειάτα υποφέρεις
πλούτο οταν έχεις δεν πρέπει αλόγιστα να τον ξοδεύεις
άνομα ξόδεψες της ζωτικής ενέργειας τον πλούτο
ήταν απόλαυση ψεύτικη αληθινός τωρα πόνος
τώρα απορώντας τα χέρια προς τον ουρανό ανασηκώνεις
με την νεκροφαγεία δεν ξανάρχεται η θάλλουσα νιότη
άν δεν απάντησε ο ουρανός ρώτα τις αγελάδες