Tαπεινό χαμομηλάκι 08-10-2006 @ 03:41 | Όμορφο! Πλούταρχέ μου, προσπάθησε να μεγαλώσεις λίγο την έκταση των ποιημάτων σου και δώσε έμφαση στο μέτρο, αλλιώς άσε το στίχο σου ελεύθερο, μια και δεν υπαρχει λόγος, αν η σκέψη σου βγαίνει ελεύθερη, χωρίς μετρο να την περιορίζεις με ομοιοκαταληξίες σε στίχους που ο ένας έχει δέκα συλλαβές και ο άλλος δεκαπέντε.
ΥΓ: Γνώμη μίας αδαούς αναγνώστριας εκφέρω.
Συνέχισε να εκφράζεσαι! Φιλιά! ::smile.:: | |