vasilakis 07-11-2006 @ 20:01 | όπως το αντιλαμβάνομαι, μου αρέσουν πολύ οι σκέψεις που εκφράζεις. κι όμως πιστέυω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πάψει μια καρδιά να πόνα (έστω και τόσο βαθιά που δεν το δείχνει).
αν αγαπάς κάτι, έστω κι αν σε πρόδωσε, μην το αφήσεις να πληγωθεί ("εκεί που ήμουν θα'ρθεις δυστυχώς
δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς").
| |