Άθη Λ. 11-11-2006 @ 16:58 | "με την αγάπη σου εσύ πάντα με ζέσταινες
στα χέρια σου όταν πέθαινα, εσύ μ' ανέσταινες!
τώρα τριγύρω ερημιά και μια άδεια καρδιά
τα όνειρα μοναχικά, και ζω στη σκοτεινιά
ο χρόνος θεέ να γύριζε να μην υπήρχαν λάθη
να υπήρχε μόνο ο έρωτας και τα δικά μας πάθη"
σου αφιερώνω τους στίχους μου αυτούς...
καλό σου ξημέρωμα ::smile.:: | |