όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή κάποιος είπε κάτι εδώ μέσα κι εγώ δε χαλάω χατίρι never ever !
Κι αν θες να δεις μια μπιεσά
κόκκινη ή πορτοκαλιά
του πενήντα ή πιο μετά
τράβα στη πλατεία Ασωμάτων
που χουν λέσχη οι κλασσικοί
μηχανές να δεις
να σου φύγει η ψυχή !
Μηχανές της εποχής
που οι άντρες ήταν άντρες
και οι λάσπες ήταν …λάσπες!
Γυναικάρες αμαξάρες …
Κλπ κλπ
ΥΓ
Μη βρεθεί κάνας άσχετος και πει ότι BSA
σημαίνει Business Software Alliance
έτσι ?
Καλή ώρα…. ξέρεται εσείς !