Υπόσχεσαι παραδείσους και απολαύσεις
μπλέκεσαι σε ανέλπιστες καταστάσεις
πώς να ξεμπλέξεις ρωτάς και τρέχεις σε μένα
και μετά με κοιτάς με μάτια βουρκωμένα
όταν κήρυγμα σου κάνω με κοιτάς με μισό μάτι
και έπειτα όταν σε λέω ακαμάτη
μου απαντάς αθώα με σφιγμένα χείλη
"αφού γι' αυτά είναι οι φίλοι!"