rossonerri 04-01-2007 @ 01:49 | Δεν ξέρω πως μεγάλωσε ο καθένας, εκεί κάπως έτσι ήτανε...
Διάβαζα τους στίχους του Bruce Springsteen από το Born To Run, αν αλλάξεις το New Jersey σε μια επαρχιώτικη πόλη της Ελλάδας, το baseball στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τις Chevrolet σε παπάκια και enduro, τον Roy Orbison στις Τρύπες... Πολύ νοσταλγία...
Αλλά βρε Ηλιαχτίδα μου δεν νομίζω να ξέρεις τι σημαίνει το "κατσάκι". Τοπικές διάλεκτοι... ::smile.:: | |