iokasth 06-01-2007 @ 10:11 | Τρυφερά λόγια δεν λέγαμε ποτέ..
Αν είναι δυνατο....όμως ,,, τα λόγια λέγοντε μόνο, όταν τα νιώθουμε!
Διαφορετικά είναι.. πλάνη..Ισως να είστε πιο αληθινοί..
Τότε προς τι? το παράπονο..
κάτι δεν καταλαβα καλά?
Καλό βράδυ.
Ν ε φ έ λ η | |