Πέφτουν τα φύλλα πέφτω κι εγώ
χορεύει το φως μου αρχαίο χορό
τη σκιά μου χαρίζω σε ένα ξύλινο σπίτι
φεύγω με καραβάκι σε ρηχό νεροχύτη
Να σαλπάρω Αργοναύτης για χαμένα λιμάνια
να πουλάω μαντήλια και κλεμμένα φουστάνια
να κρεμάσω μια χάντρα στου αστραγάλου το γύρο
και να βρω μια ζωή τη δική μου να σύρω.