marakos1948 29-01-2007 @ 15:59 | κάποτε είχα πεί σε μια σχεση μου,πάνω στο ερωτικό παραλληρημα
"δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα".Οταν χωρίσαμε λοιπόν και με ρωτησε στο τηλέφωνο αν νοιώθω καλά μετα το χωρισμό μας,της είπα πως είμαι μια χαρά.Τοτε έξαλη αναφώνησε ΄"μα μου είχες πει ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμενα".Γιαυτό φίλεόχι όρκους πανω στο ερωτικό παραλλήρημα,γιατί μερικες τα παιρνουνε τοις μετρητοίς ακομα και μετα τον χωρισμό.Δηλαδη μελιγα λογια,για να ημουνα συνεπής σαυτα πο έλεγα τότε που τα ειχαμε,θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει μετα που δεν τα είχαμε.Σημειωτέον ότι εκείνη μ εδιωξε και όχι εγώ.
Γιαυτό διαγραψε το "παντοτεινά",για να είσαι συνεπής,κανείς δεν ξέρει τί γίνεται με τα μελούμενα::lost.:: | |