xazoula 05-02-2007 @ 09:47 | Αφού σου άρεσα
γιατί την αγκαλιά μου δεν ζητούσες
αφού σου άρεσα
γιατί την πόρτα μου δεν χτυπούσες
αφού σου άρεσα
γιατί ποτέ δεν μου το είπες
αυτό το πικρό το ''σ'αγαπώ''
γιατί ποτέ δεν μου ζήτησες να μείνω για πάντα εδώ
αφού σου άρεσα
γιατί φτάσαμε ως το γκρεμό? | |