pussycat 11-02-2007 @ 14:14 | αυτό που έκανες είναι αυτό ακριβώς που έκανε κάποιος σε 'μένα.,.
μπορείς να τον φέρεις πίσω όσο αδύνατο κι αν σου φένεται.,.
μίλησε του και πες του όσα νιώθεις.,. θα σε καταλάβει.,.
ποτέ δεν είναι αργά και αν αυτό που νιώθεις είναι τόσο δυνατό, τότε μην τα παρατήσεις.,. δεν χάνεις τίποτα αν κάνεις μια ακόμα προσπάθεια.,....
::yes.:: | |