Νεφελοβάτης 12-04-2007 @ 12:39 | Σε αυτή την χώρα όλοι δηλώνουν ειδικοί
Αλλά όπως πάντα μερικοί είναι πονηροί
Πόσο δίκιο έχεις.. Και δυστυχώς όχι μόνο μερικοί.. Και αν κάποιος έχει χάσει δικούς του σε «περίεργα» ναυάγια, ε κάτι καταλαβαίνει.. Και λες σκέψου να είχε και τρικυμία τι θα γινόταν, πόσοι θα χανόταν..
Καλό βράδυ. | |