Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Βλέμμα φιλικό
Αφιερωμένο σε όσους έχουν φίλους/φίλες
Ένα γλυκό σου σ’ αγαπώ
μ’ ανεβάζει στον έβδομο ουρανό
όμως το βλέμμα σου το φιλικό
μέσα μου σκοτώνει ότι λαχταρώ
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
3
Στα αγαπημένα:
1
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Φιλία
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Ο έρωτας είναι το μαγικό λυχνάρι της καρδιάς
Χρίστος Κ. (Χρίστος Κέλλουρας)
©
17-04-2007 @ 03:27
primavera
17-04-2007 @ 04:18
καλοοοοοοοό
::up.::
MARGARITA
17-04-2007 @ 04:47
Όμορφη καρτούλα...καλημέρα
i-can\'t-deny-it
18-04-2007 @ 14:09
κι αληθινό.. το 'χω νιώσει και ξέρω.. ::sad.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 12%