Είχα τόσα να σου πω
Μα ένα νεκρό ακουστικό
Σε κρύβει
Ανάγκη είχα να σε δω
Στη ματιά σου να χαθώ
Μα λείπει
Κι έτσι ψάχνω παρέα τα βράδια
Μα το κορμί μου δεν έχει ψυχή
Κουρασμένη από άγνωστα χάδια
Ψάχνει δρόμους, στενά να σε βρει
Και η καρδιά μου έχει γίνει φεγγάρι
Με κοιτάει από κάπου ψηλά
Κι αν σε βρήκε δεν λέει να με πάρει
Να σε βρω, να σε δω μια φορά
…Αφού σ’ άφησα να φύγεις
Ζω τη δική μου συμφορά
Είχα τόσα να σου πω
Το όνειρο να μοιραστώ
Με σένα
Τώρα σκιές σου κυνηγώ
Έγινα νύχτα και κερνώ
Το ψέμα…
Κι όλο ψάχνω παρέα τα βράδια
Μα το κορμί μου δεν έχει ψυχή
Κουρασμένη από άγνωστα χάδια
Ψάχνει δρόμους, στενά να σε βρει
Και η καρδιά μου έχει γίνει φεγγάρι
Με κοιτάει από κάπου ψηλά
Κι αν σε βρήκε δεν λέει να με πάρει
Να σε βρω, να σε δω μια φορά
…Αφού σ’ άφησα να φύγεις
Ζω τη δική μου συμφορά
Eίχα τόσα να σου πω...και να ρωτήσω..Θα ήταν ο τίτλος στο επόμενό μου μα το μετάνιωσα. Και βλέπω το δικόσου .. Μου άρεσε! Μα μη ψάχνεις τα βράδια
μονάχη με ψυχή κουρασμένη...
Καλό σου Απόγευμα
ΝεφΕλλη