CHЯISTOS P 25-04-2007 @ 12:06 | Τους ποιητές μας προσπαθώ να θυμηθώ
με τα εξαίσια τα έργα τα μεγάλα,
θέλω τον άνθρωπο της έμπνευσης να βρω
που να μην βρίσκεται σε γάιδαρο καβάλα !…
Θέλω ποιήματα να μπαίνουν στην ψυχή
που να διαβάζω στίχους και ν’ αστράφτω
ψάχνω, λοιπόν, τον λατρευτό μου ποιητή
και στη Μαρία Χ. για πάντα θα σκοντάφτω…
την καλησπέρα μου Μαρία μου ! | |