Πολυ ωραιο Γεωργια!
εχεις κ το ονομα της κοπελας μου και οταν το διαβασα μου τη θυμησε,θα της το αφιερωσω οποσδηποτε!!!
μου αρεσε ειδικα η 2η στροφη!
μου θυμησε και το δικο μου "Βροχεροι Εραστες"(το ιδιο θεμα αλλα με βροχη)!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο