deti, Ελπήνορα, sept, agrampeli, σας ευχαριστώ.
Στέλνω κι ένα βιντεάκι με δροσερές εικόνες της θάλασσας γιατί στο σπίτι μου τώρα έχει φτάσει 39 βαθμούς.
Kapnosa, δεν σε καταλαβαίνω.
Νικολέττα, φιλιά. ::kiss.::
melhisedek, άσε την κοροϊδία γιατί γράφω όπως νιώθω και χαίρομαι όταν με αποδέχονται έτσι όπως είμαι δηλαδή ρομαντική και ευαίσθητη με τρυφερή και αγνή καρδιά.
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο