Α.Ε. ΕΠΕ 27-07-2007 @ 15:29 | Καιάδα, έχεις μια μοναδική ομοιοπαθητική ικανότητα απέναντι στη σκέψη μου, κάτι σαν χαριστική βολή.
Μαγνήτες της οργής, δρασκελούν τους τεράστιους έρημους δρόμους κάτω απ' τον ήλιο με προορισμό μόνο και απαρέγκλητο, ποιόν άλλο; τα αδυσώπητα καφενεία της συνισταμένης των άναρθρων λογικών μας, αθώα προσφέροντάς μας την καταδίκη τους...
Είσαι μοναδικός. | |