Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132760 Τραγούδια, 271253 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1253)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9277)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Οι Αλιμονοι(ιδού οι εμπρηστές)-ε-
ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ..
-ψηλέα, γίνεται ο χαμός στο μεγάλο χωριό να πούμε
-δηλαδή,για δώσε μου να καταλάβω περιληπτικά
-νά,τσακώνονται ποιός φταίει που καίγονται τα δάση
-ποιοί τσακώνονται συγκάτοικε ?
-οί πράσινοι με τους μπλέδες ρε φιλάρα
-και τα ρίχνει στα σίγουρα ο ένας στον άλλο έτσι?
-έτσι κάνουνε πάντοτις,αφου δεν εχουνε φθύνες για τίποτις
-ξέρεις ποιός καίει τα δάση κοντέ μου?
-μακάρι νάξερα να τον στραγγάλιζα τον κερατά
-δεν είναι ένας φιλαράκι,..πολλοί ειναι
-και γιατί δεν τους κάνουνε τσακωτούς μωρέ?
-γατί έχουνε ασυλία φίλε μου
-δηλαδής κρύβονται στα Πανεπιστήμια να πούμε όπως κείνοι δά με τις μάσκες?
- δεν κρύβονται εκεί μέσα φίλε μου και δεν φοράνε μάσκες,αλλά κολαριστά πουκάμισα και γραβάτες
-μα πού κρύβονται παναθεμά τους όλοι δαύτοι?
-μα πού αλλού,..στο άσυλο της Βουλής φίλε μου
-και ποιοί είναι απ τους τρακόσους?
-όσοι δεν γκρέμισαν κανένα αυθαίρετο μέσα στο δάσος όταν κυβερνούσαν
-φωτιά στα μπατζάκια τους φιλάρα
-μαύρο στις εκλογές λοιπόν, σαν τις στάχτες που σκόρπισαν
marakos
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
1
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Κοινωνικά & Πολιτικά
Ομάδα
Πεζά
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ο φοβισμενος αστυνομικός,ειναι το ιδιο επικινδυνος με τον αδίστακτο τρομοκράτη
marakos1948 (Μάριος)
©
30-07-2007 @ 00:23
sotiris_6
30-07-2007 @ 01:42
"μαύρο στις εκλογές λοιπόν, σαν τις στάχτες που σκόρπισαν"
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 9%