Άθη Λ. 03-09-2007 @ 14:41 | εγώ Τζέννη μου έφερα στο μυαλό μου μόλις σε διάβασα τη στιγμή που η γιαγιά άνοιξη την πόρτα του σπιτιού της, μύρισε τον καπνό και είδε τις φλόγες να κυκλώνουν το σπίτι της, και την ίδια τραγική στιγμή, την είδα να την ξανακλείνει, μένοντας μέσα αποφασίζοντας να μην εγκαταλείψει το σπίτι της...
όσο θυμάμαι τέτοιες σκηνές... ραγίζει η καρδιά μου... ::no.:: | |