Ναι μου το υπαγόρεψε ο γιός μου
Α δημοτικού!!!!!!
Σημερα είπε¨:
Νομίζω δεν τελείωσε η δικτακτορία,
γιατί στο σχολειο έχουμε φασισμό...
δε μας αφήνουν να βγούμε στο διάλειμμα. Το καμάρι μου.....
Ξυπνα Ξυπνα
και θα σου πω
επτα παραμυθακια
αγαπημένα
Ελα ελα
και θα σου πω
επτα παραμυθάκια
για να μην πας σχολιό.