Άθη Λ. 14-09-2007 @ 15:25 | σε αναμονή μια ώρα
μ' έχεις στήσει και η μπόρα άρχισε νωρίς
όπως χθες έτσι και τώρα
άλλα έλεγες θα κάνεις, είχες πει εδώ θα είσαι, αλλά εσύ αργείς...
κι είναι νύχτα και το κρύο
το' χω νοιώσει στο πετσί μου,
και η ώρα πάει δύο
κι είσαι άφαντη ψυχή μου
πες μου μια φορά να ξέρω που με σένα άκρη δεν βγάζω
μ' έχεις κάνει πια να νοιώθω σαν τον τελευταίο ξένο
συνεχώς σε περιμένω με το φως μου αναμμένο
σαν το τραίνο δίχως στάση έτσι πλέον τώρα μοιάζω
αχ ρε Μαργαρίτη μου!! πάντα ήσουν ωραίος... με επιβεβαιώνεις συνεχώς!
τώρα τι έγραψα εγώ.. μη τα ρωτάς... | |