Πάλας 16-09-2007 @ 07:17 | Η Οφηλία είναι ίσως το πιο τραγικό πρόσωπο ακόμα κι απ΄αυτό του Άμλετ στο ομώνυμο δράμα. Είναι το πρόσωπο εκείνο που δέχεται την αμφιταλάντευση, την αβεβαιότητα του Άμλετ. Καταλήγει νεκρή.
Οι αγωνίες των δύο ερωτευμένων, οι συναισθηματικές τους συγκρούσεις, η τρέλα και το τέλος της Οφηλίας... | |