Μια παγωμένη σιωπή
ένα σκυλί στη γωνια του δρόμου
η αγάπη λογοδοτεί με την φυγή
μια σκοτεινή αυγή
σαν νεκρικό φιλί
σαν δακρυσμένο λουλούδι
σαν απροσμένο τέλος
σαν φαγωμένη καρδιά
σαν μαραμένη τουλίπα
Ένα πρόσωπο έπαψε πια να κατοικείται..
Η ζωή έκανε φτερά
ένα αφιλοξενο δάσος
ένα ξεσκισμένο χαμόγελο
σαν μουσική δίχως νότες
σαν αδειανά μάτια
σαν ψυχρά λόγια ανέμου
σαν βλέμμα παγωμένο
σαν αγάπη νεκρή
σαν μαραμένη τουλίπα..