Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132742 Τραγούδια, 271237 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Οι Αχαιοι Ξαναρχονται (η επίσκεψη )
παλαιάς κοπής επεισόδιο να πούμε
-Αχιλλέααααα...ένα μνί εξ απ τη σκνή σου..
-ουφ..πάλι επισκέψεις,αυτό μουλειπε...
-μπορώ να περάσω μεσιέ?
-ποιά είσαι σύ με τις πλερέζες κυρά μου?
- η τεθλιμένη Κασσάνδρα που δεν πήγε ακόμα μ άνδρα..
-και βρήκες εμένα για να πάς να πούμε?
-έτσι μούπανε οι τέως συνπάρθενες στο ναό..
-και τί μπορώ να κάνω για σένα ?
-ωιμέ,να κλάψουμε μαζί στο ανακλιντρό σου,τί άλλο?
-άσε με κυρά μου και είμαι στις μαυρίλες μου..
-ωιμέ,εγώ να δείς φτερνόφοβε,ολημερίς ανάσκελους κοπετούς ..
-εγω τουλάχιστον θρηνώ για την Βρησηίδα..
-αρχγέ μπουρώ να την πδήξω στα ούρθια?
-βρε ούστ ποταπέ,προκειται για πριγκήπισσα και δεν το κάνει στα όρθια..
-ωιμέέέέέ,όλο καψούρα είναι η φανταρία σας..
-είναι ορθοστάτες οι κακόμοιροι λόγω αγαμίας..
-και πως αντέχουνε χωρίς γυναίκα φτερνόφοβε?
-κάνουνε υπομονή να πέσει η Τροία για να...
ωιμέ και σύ μέχρι να πέσει περιμένεις ?
-εγώ καλά την βγάζω..
-έ βγάλτην επιτέλους να δροσιστεί η αυλή μου !
marakos
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
1
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Συλλογή
Οι Αχαιοι Ξαναρχονται
Κατηγορίες
Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία
Ομάδα
Πεζά
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ο φοβισμενος αστυνομικός,ειναι το ιδιο επικινδυνος με τον αδίστακτο τρομοκράτη
marakos1948 (Μάριος)
©
08-10-2007 @ 12:47
spil †
08-10-2007 @ 13:01
Νάσαι καλά, με τις καταγραφές σου !!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 21%