h v maverick 19-10-2007 @ 17:35 | Το θέμα δεν είναι να σκληραίνει κανείς για να αντέχει τα χτυπηματα αλλα να χει κοντα ανθρωπους που δεν χτυπούν.
Οι ανθρωποι χτυπουν απο φόβο. Αρα, ανθρωπους που δεν φοβούνται. Οτιδήποτε. Το πόνο, τον κόπο, την μοναξιά, τους αλλους ανθρώπους. Και κυρίως τον εαυτό τους.
Αν αλλάζεις, εχεις ηδη χάσει.
Αν αλλαζες δεν θα έγραφες οτι γραφεις.
Σορρυ. Ανόητο το σχόλιο μου.
Μερικές φορές ενα ποίημα είναι απλά ένα ποίημα. | |